Autor |
Wiadomość |
justynka
(.=(===;''''
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z miejsca gdzie kroliczki mowia sobie dobranoc;))
|
|
|
|
Hej to ja siostra Buchaja... laski, jeśli chcecie znać jego numer, namiary, wymiary,nałogi...to piszcie do mnie . O innych "członkach" nic nie moge powiedzieć, bo nie widziałam
Są zajebiści, musicie przyjść na ich koncert, ja zawsze szaleję pod sceną albo na scenie
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez justynka dnia Pon 10:29, 08 Maj 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 17:33, 06 Maj 2006 |
|
|
|
|
Jars
^_^
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
No to widać, jaki efekt daje link do naszego forum na głównej stronie HOA oraz sianie propagandy wśród znajomych - jak tak dalej pójdzie to nawet nikt was po koncercie majowym nie skrytykuje, a ja mam zamiar skrupulatnie weryfikować wasze umiejętności (bujania ludzi) : )
|
|
Sob 20:44, 06 Maj 2006 |
|
|
buchaj
_________
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
|
|
No Ba... Kółko wzajemnej adoracji... przecież wiemy, że jesteśmy do dupy... ale Ich Troje też są do dupy, a wszyscy ich kochają... to się nazywa promocja!!!
|
|
Nie 10:36, 07 Maj 2006 |
|
|
USAGI
>_<
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z otchłani...
|
|
|
|
| | Hej to ja siostra Buchaja... laski, jeśli chcecie znać jego numer, namiary, wymiary i jaki jest w łóżku to piszcie do mnie. | Co za reklama
hmm spytala bym sie czy sypiasz z bratem ,ze wiesz jaki jest w łóziu ale pytac ne bede
|
|
Nie 17:03, 07 Maj 2006 |
|
|
mOrel
>_<
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: WrocławINFO
|
|
|
|
moze podsluchuje pod drzwiami do pokoju brata
|
|
Nie 18:15, 07 Maj 2006 |
|
|
buchaj
_________
|
|
|
|
To jest moja przyszywana siostra i wie o mnie chyba więcej niż ja sam... sesesese... Nie sypiamy ze sobą...
|
|
Nie 18:42, 07 Maj 2006 |
|
|
justynka
(.=(===;''''
|
|
PROMOCJA |
|
Chlopaki nie musicie sie bac!!!To zadna prpoaganda tylko PROMOCJA W tych czasach to sie liczy i trzeba za to duzo placic a ja wam to zalatwie za darmoche Do tego z taka tancerka w zespole to nie ma szans byscie nie zrobili kariery hihihi
|
|
Pon 10:14, 08 Maj 2006 |
|
|
justynka
(.=(===;''''
|
|
|
|
A co do buchaja to dajcie spokoj!!!!!!!!!!!!!!!Nie sypiam z nim bo to by bylo nie etyczne!!!Z bratem???Dla wszystkich niedowiarkow:jestesmy przyszywanym rodzenstwem(mamy innych rodzicow ale moj dziedek jak wracal z wojny to zatzrymal sie na 3 dni w Ziebicach......)
|
|
Pon 10:21, 08 Maj 2006 |
|
|
mOrel
>_<
|
|
|
|
W ten oto sposób mroczna historia rodziny wyjaśniła się ...... w kolejnym odcinku dowiemy się jakie płatki śniadaniowe stanowią podstawę diety głównego bohatera
Ale teoria o podsłuchiwaniu pod drzwiami w dalszym ciągu możliwa
|
|
Pon 10:58, 08 Maj 2006 |
|
|
justynka
(.=(===;''''
|
|
|
|
Koniec gadki o pierdolach bo za chwile narobie sobie wrogow
Ostatnio zmieniony przez justynka dnia Pon 18:45, 08 Maj 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Pon 13:02, 08 Maj 2006 |
|
|
justynka
(.=(===;''''
|
|
|
|
Przepraszam jezeli kogos urazilam....niestety nie mozna cofnac wypowiedzianych czy tez napisanych slow......mozna jedynie przeprosic......ja tylko sobie zartowalam
Ostatnio zmieniony przez justynka dnia Pon 18:47, 08 Maj 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Pon 13:46, 08 Maj 2006 |
|
|
buchaj
_________
|
|
|
|
O ja... pierd... co tu się dzieje... no kurka jak chcecie to HOA może założyć kamery w swoich chatach i będzie reality show... zwłaszcza jak Wojtek z Miśkiem tankują... albo jak Koala wpieprza eukaliptusy, a ja śpię przez całe popołudnie...
Koniec tematu, Justynka daj spokój, jeszcze się tu pogryziecie.
To ma być pokojowe forum... i bez wazeliniarstwa na nasz temat... bo już i tak mój tyłek jest od niej cały tłusty...
|
|
Pon 15:35, 08 Maj 2006 |
|
|
mOrel
>_<
|
|
|
|
oO
Chyba moje poczucie humoru jest jakieś nie ten teges albo ja już nie wiem o co kaman
Człowiek chce wprowadzić jakąś nutkę humoru do wypowiedzi i go linczują normalnie od razu
| | dopiero teraz dopatrzylam sie bardzo przykrego komentarza ze strony Morela.Stwierdziles,ze nie potrafie sformuowac zdania wielokrotnie złożonego,wiec musze cie rozczarowac...... |
W którym miejscu ja napisałem, że nie potrafisz stworzyć zdania wielokrotnie złożonego??
| | Jezeli chcesz znac wiecej pikantnych szczegolow z zycia naszej mrocznej rodzinki to zadzwon pod numer 070072772! |
A nie powinno być 0700 666 666
|
|
Pon 17:52, 08 Maj 2006 |
|
|
justynka
(.=(===;''''
|
|
|
|
Ja to mam ciety jezyk a fe!Nie bede sie juz nikomu podlizywac ani nikogo obrazac.Glupio sie zrobilo.Mam nadzieje Morel ze mi wybaczysz te szatanskie zachowanie.Obiecuje nie pisac wiecej
|
|
Pon 18:50, 08 Maj 2006 |
|
|
Pilara
|
|
|
|
Po pierwsze uroczyscie dziekuje buchajowi na przemianowanie Mochera na Miska (w imieniu swoim i siostrzyczki )
A poza tym to wlasnie sie dowiedzialam ze miejsce tancerki jest juz zajete, ale gdybyscie szukali kogos, kto gra na cymbalkach.....
|
|
Pon 19:01, 08 Maj 2006 |
|
|
Anade
( =(==::
|
|
|
|
Widzę, że moja Siostrzyczka się tu pojawiła słyszałam kiedyś od jednego z członków HOA, że bab to oni u siebie na scenie nie chcą, więc nie masz szans
P.S. Pozdrowienia dla HOA
|
|
Pon 19:15, 08 Maj 2006 |
|
|
buchaj
_________
|
|
|
|
Ej... to jakieś ploty... skąd Wy to bierzecie... bardzo chętnie przyjmiemy Cię pilara, będziesz grała na wysokociśnieniowym garnku firmy Zepter (nasz oficjalny sponsor)!!! Zacytuję tu znany tekst znanego Adama
"Było wielu takich, co grali na garze,
Ale żaden z nich nie mógł stanąć przy Pilarze"
"A ja tam z nimi byłem Mochera zobaczyłem,
Pilarę opaliłem (dzięx za szluga), i się wytoczyłem"
|
|
Pon 21:11, 08 Maj 2006 |
|
|
USAGI
>_<
|
|
|
|
a zaczynała sie taka fajan rozmowa
|
|
Wto 1:59, 09 Maj 2006 |
|
|
buchaj
_________
|
|
|
|
A co skończyła się??? Kręcimy dalej... ;-D
|
|
Wto 9:35, 09 Maj 2006 |
|
|
USAGI
>_<
|
|
|
|
OK
| | moze podsluchuje pod drzwiami do pokoju brata | no wiesz... hmm czyzbys sam tak robil ??
| | To jest moja przyszywana siostra i wie o mnie chyba więcej niż ja sam... sesesese... Nie sypiamy ze sobą... | hehe no tak jak mam 2ch braci Tylko Oni o mnie az tyle ne wiedza ;p Kurcze jakich "pikantnych" informacji mozna sie na tym forum dowiedziec :]
| | W tych czasach to sie liczy i trzeba za to duzo placic a ja wam to zalatwie za darmoche | hehe jeżu jak to brzmi
| | dowiemy się jakie płatki śniadaniowe stanowią podstawę diety głównego bohatera | serial leci raz w tygodniu czy w okreslone dni?? Bo chce wiedziec co z ymi płatkami
| | ja tylko sobie zartowalam | hmmm to jednak ne znasz tych pikantnych informacji ???
| | no kurka jak chcecie to HOA może założyć kamery w swoich chatach i będzie reality show... | eh no bez przesadyzmow Sa ciekawsze rzeczy do ogladania (bez urazy i obrazy )
| | Obiecuje nie pisac wiecej | Złe podejscie moja droga, złe Powiem wręcz ,ze Towje posty są bardzo ciekawe
|
|
Wto 12:54, 09 Maj 2006 |
|
|
buchaj
_________
|
|
|
|
Cytujesz kurka profesjonalnie... jak Świadek Jehowy... massakra...
A propos płatków... to jem musli... kupuję w Varii takie kilogramowe. Zalewam ciepłym mlekiem, ale nie za gorącym... czasami jem także z jogurtem, lub kefirem. A jeśli mam ochotę na większą dawkę energii dorzucam jeszcze dwie czubate łyżki serwatki.
Jeśli chodzi o kamery to mogłabyś sie zdziwić... bułeehehehehehe...
A Justynka i tak jest najbardziej kontrowersyjną kobietą jaką znam, więc neich tu się udziela jak najwięcej. P.S. Trzymam dzisiaj za nią kciuki... biedna ma koło...
|
|
Wto 13:08, 09 Maj 2006 |
|
|
justynka
(.=(===;''''
|
|
|
|
HALLO...!!!!!!!.........No niestety to znowu Ja Jak widac nie nacieszyliscie sie zbytnio brakiem mojej obecnosci na tym forum Cóż moge powiedziec....no ciesze sie bardzo ze mimo wszystko chcecie zebym tu cos pisala hihi Jestem zszokowana! Jak juz napisal moj braciszek Buchaj jestem moze ciutke kontrowersyjna ale spox bede sie czasami kontrolowac Ludzie Bogini do Was powrocila
Jeszcze jedno...mam prosbe do Morela Wiesz jakos milej mi by bylo pisac do ciebie jak bys zamiescil swoje zdjecie a nie twojego pieska.....hihihahah Ja tam nie mam nic do zwierzątek(szczególnie takich milutkich)ale........Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby
DZIEKUJE BRACISZKU ZA TO ZE NIE DOSTALAM CZERWONEJ KARTKI ZA MOJE ZACHOWANIE
klaps wystarczy hihihi
|
|
Wto 14:21, 09 Maj 2006 |
|
|
|